Ik ben Elisabeth van der Spek. Na mijn afstuderen aan de kunstacademie ben ik werkzaam als Strategy director voor diverse internationale merken en organisaties. Tijdens mijn opleiding ontdekte ik dat het tekenen mij hielp de wereld beter te begrijpen en beelden mij houvast gaven.

Ik leerde mijn observaties kernachtig te visualiseren en door als merkstrateeg werkzaam te zijn leer ik om overzicht en doorzicht en een horizon te realiseren. Ik heb een sterk analytisch vermogen en kan me snel inleven in het thema of onderwerp van de bijeenkomst vaar ik aan de slag ga.

Het proces van de ontwikkeling van een visualisatie tijdens de visuele verslaglegging is minstens zo interessant als het resultaat en het verbindt het publiek direct met het onderwerp. Helaas kan ik vanwege de privacy van informatie weinig foto’s van het proces laten zien, toch vindt u enkele voorbeelden van mijn opdrachten op deze site. Uit ervaring weet ik dat elke opdracht een eigen aanpak vraagt. Daarom start ik met een intake om de opdracht te kunnen inventariseren en de koers of het doel van de opdracht samen met de opdrachtgever te bepalen.

Ik voeg waarde toe aan uw proces en creëer ruimte voor iedereen om zich via beelden te verbinden aan het proces. Meer weten?

_MG_9253DEF

Share Button