Wie is AtelierSpek?

Ik ben Elisabeth van der Spek. Na mijn afstuderen aan de kunstacademie was ik jarenlang als merkstrateeg  werkzaam in retail-en advertising. Later ben ik afgestudeerd als trainer met het specialisme in de ontwikkeling van creativiteit. Tegenwoordig reis ik overal heen als visueel verslaggever en art consultant.

Ik ben een goed luisteraar en heb een sterk ontwikkeld analytisch vermogen waardoor ik kan me snel kan inleven in het thema of onderwerp van de bijeenkomst. Voor de visuele verslaglegging werk ik tijdens een event op een groot vel papier of verwerk ik de informatie digital. Hiervan staan enkele voorbeelden op de website.

 

 

fotografie Bibi Veth

 

 

Op verzoek van enkele opdrachtgevers heb ik ook visuele biografieën gemaakt waarbij een persoonlijke ‘routemap’ maak zodat de tekening een soort van overzicht laat zien en het leven in kaart brengt. Aan de hand van interviews zijn er ook enkele visuele biografieën ontstaan als cadeau voor een jubileum, trouwerij en verjaardag. 

Uit ervaring weet ik dat elke opdracht een persoonlijke aanpak vraagt. Daarom start ik met een intake om de opdracht te kunnen inventariseren en de koers of het doel van de opdracht samen met de opdrachtgever te bepalen.

Ik voeg waarde toe aan uw proces en realiseer met mijn ervaring en vakvrouwschap een kwalitatief eindproduct.